Skip to content

Omgaan met gedoe... Hoe doe je dat?

01-09-2023

De Veluwe is een populaire bestemming voor toeristen en recreanten. Daar is voor elk wat wils te vinden. Eenmaal op jouw park aangekomen heeft je gast bepaalde verwachtingen. Soms kan in contact met een gast ‘gedoe’ ontstaan. Iedereen heeft wel eens te maken met lastige situaties met gasten of klanten. Hoe zorg je ervoor dat gedoe geen conflict wordt? En hoe zorg je ervoor dat bij jou en jouw personeel gedoe geen grip krijgt op de werkbeleving?  

Dit leer je allemaal tijdens de training ‘Omgaan met gedoe dat doe je zo!’ op 9 oktober 2023 op een mooie locatie in Beekbergen. Je gaat aan de slag met verschillende gesprekstechnieken onder begeleiding van een trainer en een acteur. Deze training is gratis en wordt aangeboden door het programma Vitale Vakantieparken. Kom jij ook?

Ondernemers op de Veluwe kunnen zich aanmelden tot 25 september bij Esther Karmanestherkarman@vitalevakantieparken.nl. Let op: vol is vol!

Wanneer: maandag 9 oktober 2023
Tijdstip: Inloop vanaf 08:50, start om 09:10 uur, einde rond 13:00 uur
Locatie: De Lierderhoeve, Spoekweg 49, 7361 TM Beekbergen

foto decoratief

nieuws

‘Meer natuur maakt je park aantrekkelijker voor verhuur’

23-08-2023

De natuur krijgt steeds meer ruimte op de Rietberg in Epe, het kleinschalige bungalowpark dat Jos Freriks samen met zijn broer Léon bestiert. Meer natuur zorgt voor tevreden gasten en financieel en tijdbesparend voordeel voor de broers.
Lees meer

nieuws: ‘Meer natuur maakt je park aantrekkelijker voor verhuur’

nieuws

‘Plaagdieren? De natuur weet raad.'

07-08-2023

Dat meer natuur op je park gelijk staat aan meer plaagdieren is een fabeltje dat Bo Koning van Stichting Landschapsbeheer Gelderland graag de wereld uit helpt.
Lees meer

nieuws: ‘Plaagdieren? De natuur weet raad.'

nieuws

‘Gast is ambassadeur van de natuur op ons park’

24-07-2023

Eigenaar Bart Looijmans wijst het nest van een buizerd aan, vertelt over de grote dassenburcht en laat de uitgeholde boom vol vleermuizen zien. Een rondleiding over het terrein van camping de Helfterkamp in Vaassen is natuurbeleving pur sang.
Lees meer

nieuws: ‘Gast is ambassadeur van de natuur op ons park’

nieuws

Complexe maar haalbare uitdagingen voor Regio Deal Veerkrachtige Veluwe

13-07-2023

Afgelopen maand was een bestuurlijk Rijk Regio Overleg met de Regio Deal Veerkrachtige Veluwe. Het gezelschap werd ontvangen op landgoed Schovenhorst in Putten en sprak over de complexe uitdagingen in het gebied.
Lees meer

nieuws: Complexe maar haalbare uitdagingen voor Regio Deal Veerkrachtige Veluwe

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.