Skip to content
Introfoto

Kwaliteitsteam Vitale Vakantieparken

Voor vakantieparkondernemers is geen dag hetzelfde. Er is een voortdurend uitdaging om te schakelen tussen operatie en strategie. Op een rustig moment is er tijd voor ideeën en (duurzaamheids)kansen. Maar op een ander moment wordt een ondernemer opgeslokt door de waan van de dag en zijn het gasten, een kapotte riolering of het groenonderhoud wat de aandacht opeist. 

Het programma Vitale Vakantieparken heeft voor gemotiveerde en ambitieuze ondernemers uiteenlopende vormen van ondersteuning. Of het nu gaat om innovatieve ideeën rondom de energietransitie, meer controle over het park krijgen, een helder toekomstbeeld schetsen, nadenken over een uniek concept, het formuleren van doelgroepen of het uitwerken van een marketingaanpak. Het Kwaliteitsteam Vitale Vakantieparken kan vakantieparken een boost geven.

Boost voor jouw park
Het Kwaliteitsteam Vitale Vakantieparken steunt ondernemers bij het ontwikkelen van nieuwe perspectieven. We adviseren over positionering, nieuwe recreatieproducten, kostenbesparingen, duurzaamheid en/of innovatie. Het team werkt met experts op diverse terreinen. De aanpak en werkwijze worden voortdurend herijkt op basis van advieservaringen en nieuwe ontwikkelingen in de sector.

Maatwerktraject
Wij bieden een traject op maat, afgestemd op het vraagstuk van de ondernemer en het vakantiepark. Na een eerste kennismaking ontwerpen wij samen met de vakantieparkeigenaar een geschikte strategie. Het traject bestaat vaak uit een intake, bedrijfsbezoek en persoonlijke coaching.

Specialisten
Het team bestaat uit verschillende specialisten, passend bij specifieke vraagstukken. Denk aan: bedrijfseconomen, architecten, marketeers, conceptontwikkelaars, strategen, hospitality-experts, juristen en mediators. Samen vormen ze een krachtig team dat vanuit diverse perspectieven naar uitdagingen kijkt. Het resultaat? Passende en soms ook verrassende inzichten, oplossingen en inspiratie.

Meer weten?
Benieuwd wat het Kwaliteitsteam voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met projectleider Jan Lowin: janlowinijzerman@vitalevakantieparken.nl 

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.