Skip to content
Introfoto

Programmaplan 2023-2025

In het Programmaplan 2023-2025 staan onze ambities en doelen beschreven. Verder staat in het programmaplan o.a. op welke domeinen we ons focussen en een toelichting op de organisatie en de begroting. Alle partners wilden dóór met hun regionale samenwerking het programma. Want de voortdurende dynamiek in de sector en op de Veluwe vraagt continu om nieuwe antwoorden. 

Park van de Toekomst

Wat is het Park van de Toekomst? Een broedplaats. Een plek waar ondernemers, overheden, onderwijs en omgeving samenwerken en innoveren, werken aan nieuwe vormen van recreatie, wonen en werken. Een plek waar landbouw, natuur en recreatie mengen. Een initiatief met een toekomstbestendige bedrijfseconomische basis, waar gasten verblijven en onderdeel worden van de innovatie. En dat alles met duurzaamheid als leidraad.

Monitor Vitale Vakantieparken

Hoe staan de vakantieparken in uw gemeente ervoor? Hoe is de kwaliteit? Welke trends en ontwikkelingen zijn zichtbaar? En heeft de aanpak het gewenste effect? Om hierover optimale informatie te krijgen is er de Monitor Vitale Vakantieparken: een uniek, toegankelijk, online instrument, ontwikkeld door het programma Vitale Vakantieparken. Voor alle gemeenten en andere overheden in Nederland.

Eigenaren verenigd op vakantieparken

Deze brochure is slechts één van de instrumenten in onze goed gevulde gereedschapskist. Deze gereedschapskist is er zowel voor bestuurders en ambtenaren als voor ondernemers en eigenaren. De brochure Eigenaren verenigd op vakantieparken legt de verschillen uit tussen de Vereniging van Eigenaren (VvE) en de Eigenaarsvereniging, schetst voor beide soorten vereniging de wettelijke kaders en benoemt de kenmerken. Ook geeft de brochure richtlijnen en tips.

Beschikbare downloads

Eigen publicaties:

Overige publicaties:

Rapporten:

Natuur op je park:

 

Vooral de mensen bepalen de sfeer, zowel het personeel als de gasten.

Ondernemer

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.