Skip to content

Studenten presenteren onderzoeksresultaten ‘Energietransitie Vakantieparken’

23-06-2022

Inzicht in complexe materie is goede basis voor verder onderzoek Op woensdag 22 juni werd een jaar lang onderzoek afgesloten. Derde- en vierdejaars studenten van hogeschool Saxion onderzochten dit jaar in multidisciplinaire groepen hoe vakantieparken zich kunnen voorbereiden op de energietransitie.
Lees meer

agenda

Workshop ‘Eigenaren verenigd’

03-10-2022 Gemeentehuis Ede, Bergstraat 4 Ede

Workshop ‘Eigenaren verenigd’, check je statuten en reglementen!   Bij het beheer van een vakantiepark komt veel kijken. Vooral bij parken waar het terrein is opgedeeld in verschillende kavels met eigenaren is het belangrijk om (zo veel mogelijk) eigenaren verenigd te hebben.
lees verder

foto decoratief

nieuws

Veluwe Verhuurt

30-05-2022

Steeds meer particuliere eigenaren van een chalet, stacaravan of recreatiewoning op de Veluwe verhuren hun vakantiewoning via een boekingsplatform aan toeristen.
Lees meer

nieuws: Veluwe Verhuurt

nieuws

Het programma Vitale Vakantieparken ná 2022: Wordt vervolgd!

21-04-2022

Het huidige programmaplan loopt eind 2022 af. De stuurgroep VVP initieerde daarom een rondgang langs alle deelnemende partners: gesprekken met alle bestuurlijke coördinatoren over de toekomst van het programma VVP na 2022.
Lees meer

nieuws: Het programma Vitale Vakantieparken ná 2022: Wordt vervolgd!

nieuws

Checklist bedrijfsoverdracht of -opvolging

21-04-2022

Bij de overdracht van een bedrijf komt veel kijken. Naast fiscale, juridische en andere praktische zaken spelen ook persoonlijke vraagstukken en emoties een rol.
Lees meer

nieuws: Checklist bedrijfsoverdracht of -opvolging

nieuws

Nieuwe uitgave Eigenaren verenigd op vakantieparken.

07-04-2022

Eigenaren verenigd op vakantieparken. Kaders, richtlijnen en tipsTijdens de drukbezochte bijeenkomst Eigenaren verenigd, hoe regel je dat? van 23 februari 2022 bleek maar weer hoezeer het onderwerp leeft.
Lees meer

nieuws: Nieuwe uitgave Eigenaren verenigd op vakantieparken.

Door Vitale Vakantieparken weet ik dat ik er niet alleen voorsta. Het is trouwens tweerichtingsverkeer: ik wil graag mijn ervaring delen en een voorbeeld zijn

Ondernemer

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.