Skip to content

De puzzel is gelegd; wie gaat met wie aan de slag?

24-05-2023

Vier ontwerpbureaus gaan voor en met 11 vakantieparken een natuurinclusief ontwerp opstellen. Tijdens de bijeenkomst in de Theaterloods in Radio Kootwijk op 18 april waren er korte presentaties en ontmoetingen.
Lees meer

foto decoratief

nieuws

Groene revolutie op de IJsvogel

17-05-2023

Vakantiepark de IJsvogel in Voorthuizen is gestart met het maken van een ontwerp waarin biodiversiteit, gastbeleving en klimaat een plek krijgen. De komende maanden werken 11 vakantieparken en 4 ontwerpbureaus samen aan een dergelijk ontwerp.
Lees meer

nieuws: Groene revolutie op de IJsvogel

nieuws

Onderzoek naar minicampings op de Veluwe

11-05-2023

Kamperen op de Veluwe kan bij de vele grotere vakantieparken. Maar er zijn ook ruim 60 minicampings op de Veluwe. Soms heel basic, soms juist luxe, bij de boer of gewoon bij iemand aan huis in het buitengebied.
Lees meer

nieuws: Onderzoek naar minicampings op de Veluwe

nieuws

Op weg naar natuurinclusieve vakantieparken op de Veluwe

19-04-2023

De komende maanden werken 11 vakantieparken en 4 ontwerpbureaus samen aan een ontwerp waarin biodiversiteit, gastbeleving en klimaat een plek krijgen.
Lees meer

nieuws: Op weg naar natuurinclusieve vakantieparken op de Veluwe

nieuws

'Toekomst geven aan tussenland': een blik op een unieke samenwerking

18-04-2023

Vakantieparken hebben jarenlang letterlijk en figuurlijk uit het zicht van de overheden gelegen. We wisten dat ze er waren, maar hoeveel precies en wat zich allemaal afspeelde op de parken was niet scherp in beeld.
Lees meer

nieuws: 'Toekomst geven aan tussenland': een blik op een unieke samenwerking

Door Vitale Vakantieparken weet ik dat ik er niet alleen voorsta. Het is trouwens tweerichtingsverkeer: ik wil graag mijn ervaring delen en een voorbeeld zijn

Ondernemer

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.