Skip to content

Terugblik: Training gastgericht werken. Hoe doe je dat met behoud van je eigen werkplezier?

24-03-2023

Woensdag 22 maart was de training ‘Gastgericht werken, dat geeft energie!' Eén van de leerpunten van de dag was: hoe werk je zo gastgericht mogelijk en houd je tegelijk plezier in je werk? Openhartig Tijdens de start van de bijeenkomst werd er eerst gekeken naar wat gastvrijheid en gastgerichtheid is.
Lees meer

agenda

Uitnodiging: laat je bedrijf groeien door digital marketing

17-04-2023

Digitalisering, waar begin je? Ben jij als ondernemer ervan bewust dat digitalisering de toekomst is, maar worstel je met dit onderwerp? Of wil je weten wat er (nog meer) mogelijk is qua digitalisering voor jouw vakantiepark? Dan is de Digitale Werkplaats Stedendriehoek (DWS) op 17 april iets voor jou!   Het programma Vitale Vakantieparken organiseert samen met Saxion, een werkplaats speciaal voor vakantieparken.
lees verder

foto decoratief

nieuws

Uitnodiging: laat je bedrijf groeien door digital marketing

10-03-2023

Digitalisering, waar begin je? Ben jij als ondernemer ervan bewust dat digitalisering de toekomst is, maar worstel je met dit onderwerp? Of wil je weten wat er (nog meer) mogelijk is qua digitalisering voor jouw vakantiepark? Dan is de Digitale Werkplaats Stedendriehoek (DWS) op 17 april iets voor jou!   Het programma Vitale Vakantieparken organiseert samen met Saxion, een werkplaats speciaal voor vakantieparken.
Lees meer

nieuws: Uitnodiging: laat je bedrijf groeien door digital marketing

nieuws

Veluwse gemeenten en provincie blijven investeren in integrale aanpak Vitale Vakantieparken

09-03-2023

Op 9 maart 2023 ondertekenen bestuurders van elf Veluwse gemeenten en de provincie Gelderland het nieuwe programmaplan Vitale Vakantieparken 2023-2025.
Lees meer

nieuws: Veluwse gemeenten en provincie blijven investeren in integrale aanpak Vitale Vakantieparken

nieuws

Natuur en vakantieparken: denken vanuit kansen

08-03-2023

Hoe kan een recreatieve ontwikkeling samengaan met versterking van de biodiversiteit? Niet met een 0-effect, maar een plus-effect. We gaan voor een sterkere Veluwe met ruimte voor de natuur en een Veluwse beleving voor gasten.
Lees meer

nieuws: Natuur en vakantieparken: denken vanuit kansen

nieuws

Van één-park-één-plan naar gebiedsontwikkeling

08-03-2023

Naast de bekende aanpak van VVP 'één park, één plan' wordt ook gewerkt aan een gebiedsgerichte aanpak. Voor drie gebieden (in gemeenten Apeldoorn, Ermelo en Putten) is dit uitgewerkt in een zogenaamde uitvoeringsstrategie.
Lees meer

nieuws: Van één-park-één-plan naar gebiedsontwikkeling

Door Vitale Vakantieparken weet ik dat ik er niet alleen voorsta. Het is trouwens tweerichtingsverkeer: ik wil graag mijn ervaring delen en een voorbeeld zijn

Ondernemer

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.