Skip to content

Handreiking brandveiligheid vakantieparken ontwikkeld

14-07-2022

De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG), Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) en programma Vitale Vakantieparken (VVP) hebben een ‘Handreiking brandveiligheid vakantieparken’ laten ontwikkelen door het Nederlands Instituut Publieke Veiligheid (NIPV).
Lees meer

agenda

Workshop ‘Eigenaren verenigd’

03-10-2022 Gemeentehuis Ede, Bergstraat 4 Ede

Workshop ‘Eigenaren verenigd’, check je statuten en reglementen!   Bij het beheer van een vakantiepark komt veel kijken. Vooral bij parken waar het terrein is opgedeeld in verschillende kavels met eigenaren is het belangrijk om (zo veel mogelijk) eigenaren verenigd te hebben.
lees verder

foto decoratief

nieuws

Gebiedsgerichte benadering voor recreatieclusters

11-07-2022

Voor het project 'opstellen uitvoeringsstrategieën voor drie recreatieclusters' gingen we op inspiratietour langs een aantal vakantieparken op de Veluwe.
Lees meer

nieuws: Gebiedsgerichte benadering voor recreatieclusters

nieuws

Cursus Natuur op je park opnieuw een succes

07-07-2022

Zo’n 15 enthousiaste en gemotiveerde recreatieondernemers namen deel aan de tweede ronde van de cursus Natuur op je park. Het programma Vitale Vakantieparken organiseert deze cursus voor recreatieondernemers die willen leren hoe ze de natuurwaarden op en rond hun park kunnen verhogen.
Lees meer

nieuws: Cursus Natuur op je park opnieuw een succes

nieuws

Samenwerking bekrachtigd op landelijk congres VVP

06-07-2022

‘We zijn goed op weg, maar nog lang niet klaar.’ Henk Lambooij, al sinds 2013 voorzitter van de stuurgroep Vitale Vakantieparken Veluwe, zette tijdens het landelijk congres Vitale Vakantieparken met overtuiging zijn handtekening onder de overeenkomst met VVP Drenthe en Overijssel.
Lees meer

nieuws: Samenwerking bekrachtigd op landelijk congres VVP

nieuws

Studenten presenteren onderzoeksresultaten ‘Energietransitie Vakantieparken’

23-06-2022

Inzicht in complexe materie is goede basis voor verder onderzoek Op woensdag 22 juni werd een jaar lang onderzoek afgesloten. Derde- en vierdejaars studenten van hogeschool Saxion onderzochten dit jaar in multidisciplinaire groepen hoe vakantieparken zich kunnen voorbereiden op de energietransitie.
Lees meer

nieuws: Studenten presenteren onderzoeksresultaten ‘Energietransitie Vakantieparken’

Door Vitale Vakantieparken weet ik dat ik er niet alleen voorsta. Het is trouwens tweerichtingsverkeer: ik wil graag mijn ervaring delen en een voorbeeld zijn

Ondernemer

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.