Skip to content

Onderzoek naar minicampings op de Veluwe

11-05-2023

Kamperen op de Veluwe kan bij de vele grotere vakantieparken. Maar er zijn ook ruim 60 minicampings op de Veluwe. Soms heel basic, soms juist luxe, bij de boer of gewoon bij iemand aan huis in het buitengebied. Het buitengebied is volop in ontwikkeling en er speelt veel. Het programma Vitale Vakantieparken houdt zich vooral bezig met terreinen met een recreatieve bestemming, de middelgrote en grotere campings. Maar wat speelt er bij de minicampings? Welke vragen spelen er bij de ondernemers? Waar liggen de uitdagingen en hoe kan het programma daarin ondersteunen?

Inmiddels zijn de eerste verkenningen gedaan en binnenkort volgt er een werksessie. Zodra er resultaten bekend zijn, worden deze gedeeld op onze website.

foto decoratief

nieuws

Op weg naar natuurinclusieve vakantieparken op de Veluwe

19-04-2023

De komende maanden werken 11 vakantieparken en 4 ontwerpbureaus samen aan een ontwerp waarin biodiversiteit, gastbeleving en klimaat een plek krijgen.
Lees meer

nieuws: Op weg naar natuurinclusieve vakantieparken op de Veluwe

nieuws

'Toekomst geven aan tussenland': een blik op een unieke samenwerking

18-04-2023

Vakantieparken hebben jarenlang letterlijk en figuurlijk uit het zicht van de overheden gelegen. We wisten dat ze er waren, maar hoeveel precies en wat zich allemaal afspeelde op de parken was niet scherp in beeld.
Lees meer

nieuws: 'Toekomst geven aan tussenland': een blik op een unieke samenwerking

nieuws

Werkbezoek minister Bruins Slot in Krachtighuizen

17-04-2023

De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties ging 17 april op de fiets naar Krachtighuizen in de Gemeente Putten voor een wandeling over het VeluwsBospark en Buitenplaats Putterheijde.
Lees meer

nieuws: Werkbezoek minister Bruins Slot in Krachtighuizen

nieuws

Terugblik: Digitale werkplaats

17-04-2023

Op maandag 17 april was de ‘Digitale werkplaats’ voor vakantieparken op de Veluwe. Tijdens deze bijeenkomst ging het over verschillende digitale thema’s voor vakantieparken.
Lees meer

nieuws: Terugblik: Digitale werkplaats

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.