Skip to content

Laat jouw bedrijf groeien door online marketing

05-10-2023

Online marketing kan veel voor je bedrijf betekenen, maar worstel je met dit onderwerp? Of wil je weten wat er (nog meer) mogelijk is qua online marketing voor jouw vakantiepark? Dan is de Werkplaats Online Marketing op 16 november iets voor jou!  Als vervolg op de ‘Digitale Werkplaats’ organiseert het programma Vitale Vakantieparken, samen met Saxion, weer een werkplaats speciaal voor vakantieparken. Deze dag is voor ondernemers die meer willen doen met online marketing of juist worstelen met dit thema.

Werkplaats voor vakantieparken
De Werkplaats Online Marketing (WOM) is een doorontwikkeling op de Digitale Werkplaats, een initiatief van Aventus en Saxion. Na de sessie op 17 april 2023, is er een Praatplaat Online Marketing ontwikkeld. Deze praatplaat is een tool om in gesprek te gaan over online marketing met ondernemers, experts en studenten. Voorbeelden van onderwerpen zijn:

  • Online vindbaarheid
  • Website screening
  • Koppeling website met social media kanalen
  • Online organisatie

Hoe werkt de Werkplaats?
De bijeenkomst bestaat uit een theoretisch deel, maar ondernemers gaan vooral individueel aan de slag met de ontwikkelde tool. Door het stellen van vragen over online marketing, definiëren we de specifieke vraag voor jouw vakantiepark. Samen met de deelnemers, Digitale Werkplaats Stedendriehoek en Vitale Vakantieparken bepalen we de vervolgstap. We werken met een groep van maximaal 6 deelnemers. Hierdoor is er voldoende mogelijkheid om actief deel te nemen en ervaringen te delen. 

Voor wie is de werkplaats?  
Deze ochtend is voor ondernemers van vakantieparken waarvan de gemeenten deelnemen aan het programma Vitale Vakantieparken. Dit zijn de volgende gemeenten: Apeldoorn, Barneveld, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Heerde, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Wanneer : 16 november 2023 
Tijd : 9:30 t/m 12:45 uur
Locatie : Gemeentehuis Ermelo, Raadhuisplein 2, 3851 NT Ermelo

Programma 

  • 9:30 uur: Inloop  
  • Welkom en Opening 
  • Nulmeting uitvoeren/bespreken 
  • Praatplaat Online marketing maken en interpreteren
  • Aan de slag met jouw vraagstuk met uitloop (1-meting)
  • 12:45 uur: Afsluiting bijeenkomst met broodjes

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: secretariaat@vitalevakantieparken.nl (vóór 31 oktober). Er is plek voor 6 vakantieparken, dus wacht niet te lang met aanmelden! Per park is er voor één persoon plek. Vermeld bij je aanmelding:
- de naam van het park;
- de naam van de deelnemer;
- de functie van de deelnemer.

Vragen
Meer informatie of vragen? Stuur dan een e-mail naar Esther Karman (projectleider Vitale Vakantieparken): estherkarman@vitalevakantieparken.nl 

foto decoratief

nieuws

Park op de Veluwe, de Veluwe op je park

02-10-2023

Hoe kun je je park zo inrichten dat je daarmee de natuurwaarden op het park zelf en in de omgeving maximaal versterkt. Dat is de opgave waar 4 bureaus en 11 vakantieparken mee aan de slag gingen.
Lees meer

nieuws: Park op de Veluwe, de Veluwe op je park

nieuws

Energiekring van start

29-09-2023

Afgelopen woensdag was de aftrap van de Energiekring. Dit gebeurde onder leiding van de Green Leisure Group op de Wildhoeve in Emst. Ondernemers van 18 vakantieparken buigen zich de komende maanden gezamenlijk over vraagstukken rondom de energietransitie.
Lees meer

nieuws: Energiekring van start

nieuws

Werkbezoek gemeente Zevenaar

22-09-2023

Op 21 september kwam de afdeling Ruimtelijk Ontwikkeling van gemeente Zevenaar kennismaken met het programma Vitale Vakantieparken in gemeente Ermelo.
Lees meer

nieuws: Werkbezoek gemeente Zevenaar

nieuws

‘Hoe meer natuur, hoe minder onderhoud.’

21-09-2023

Een aantal jaren terug deed Dirk-Jan Janse van hoveniersbedrijf Janse & Berkhof het nog: schuttingen plaatsen en de rest bestraten rondom de chalets op de Boshoek in Voorthuizen.
Lees meer

nieuws: ‘Hoe meer natuur, hoe minder onderhoud.’

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.