Skip to content

Gezocht: experts Kwaliteitsteam

09-10-2023

Het programma Vitale Vakantieparken inspireert, begeleidt en verbindt parkeigenaren op allerlei manieren. Zo zijn er vanaf 2017 maar liefst 80 parken ondersteund door het Kwaliteitsteam. We willen nog meer ondernemers kunnen ondersteunen bij vraagstukken. Bijvoorbeeld op het gebied van energie, circulariteit, biodiversiteit en klimaatadaptatie. We zijn daarom op zoek naar experts voor het Kwaliteitsteam die een betekenisvolle bijdrage willen leveren.

Ben jij deskundig op het gebied van strategie & conceptontwikkeling, ondernemerschap, duurzaamheid of financiën? Of ben je jurist, architect of landschapsontwerper? Neem dan contact op met projectleider Jan Lowin IJzerman: janlowinijzerman@vitalevakantieparken.nl.

foto decoratief

nieuws

Laat jouw bedrijf groeien door online marketing

05-10-2023

Online marketing kan veel voor je bedrijf betekenen, maar worstel je met dit onderwerp? Of wil je weten wat er (nog meer) mogelijk is qua online marketing voor jouw vakantiepark? Dan is de Werkplaats Online Marketing op 16 november iets voor jou!  Als vervolg op de ‘Digitale Werkplaats’ organiseert het programma Vitale Vakantieparken, samen met Saxion, weer een werkplaats speciaal voor vakantieparken.
Lees meer

nieuws: Laat jouw bedrijf groeien door online marketing

nieuws

Park op de Veluwe, de Veluwe op je park

02-10-2023

Hoe kun je je park zo inrichten dat je daarmee de natuurwaarden op het park zelf en in de omgeving maximaal versterkt. Dat is de opgave waar 4 bureaus en 11 vakantieparken mee aan de slag gingen.
Lees meer

nieuws: Park op de Veluwe, de Veluwe op je park

nieuws

Energiekring van start

29-09-2023

Afgelopen woensdag was de aftrap van de Energiekring. Dit gebeurde onder leiding van de Green Leisure Group op de Wildhoeve in Emst. Ondernemers van 18 vakantieparken buigen zich de komende maanden gezamenlijk over vraagstukken rondom de energietransitie.
Lees meer

nieuws: Energiekring van start

nieuws

Werkbezoek gemeente Zevenaar

22-09-2023

Op 21 september kwam de afdeling Ruimtelijk Ontwikkeling van gemeente Zevenaar kennismaken met het programma Vitale Vakantieparken in gemeente Ermelo.
Lees meer

nieuws: Werkbezoek gemeente Zevenaar

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.