Skip to content
Introfoto

Workshop: Ken je gast

9 okt t/m 6 nov2024 nnb

Workshop: Ken je gast

Op reis met de Leefstijlvinder
Tweedaagse workshop op woensdagochtend 9 oktober en 6 november 2024

De Veluwe is een populaire bestemming voor toeristen en recreanten. Daar vind je voor ieder wat wils. De ene gast kiest voor een kleinschalig park met eenvoudige faciliteiten; de ander zoekt juist luxe, vermaak en/of vertier. Hoe kun jij als ondernemer inspelen op de wensen en verwachtingen van je gasten? Daarover organiseert het programma Vitale Vakantieparken een gratis tweedaagse workshop op woensdagochtend 9 oktober en woensdagochtend 6 november 2024.

Tijdens deze twee ochtenden verdiep je je in je gasten. Wie zijn zij en wat trekt hen aan? Welke keuzes maken ze en hoe komen ze daartoe? Hoe kun je nog beter inspelen op de wensen en verwachtingen van die specifieke óf een nieuwe doelgroep? Na de eerste dag ga je met een concrete opdracht aan de slag.

Om je daarin te verdiepen maak je kennis met de Leefstijlvinder en pas je die toe op jouw praktijk. Dat doe je onder deskundige begeleiding van Bureau voor Ruimte en Vrije Tijd.

Wanneer: woensdag 9 oktober en woensdag 6 november 2024
Tijdstip: van 9.00 uur - 13.00 uur
Locatie: NTB

De bijeenkomst is voor vakantieparken uit de deelnemende gemeenten aan het programma Vitale Vakantieparken: Apeldoorn, Barneveld, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Heerde, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Aanmelden

Doe mee en meld je aan via estherkarman@vitalevakantieparken.nl vóór 8 september. Per vakantiepark is er plek voor één gratis deelnemer. Er is plek voor 20 personen, dus wees er op tijd bij.

Vermeld bij je aanmelding het volgende.

  • Naam vakantiepark
  • Gemeente
  • Naam deelnemer
  • Functie deelnemer

Meer informatie

Wil je eerst nog meer informatie of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar Esther Karman, projectleider van Vitale Vakantieparken via estherkarman@vitalevakantieparken.nl  

Toon overzicht

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.