Skip to content
Introfoto

Workshop ‘Eigenaren verenigd’

03-10-2022 Gemeentehuis Ede, Bergstraat 4 Ede

Workshop ‘Eigenaren verenigd’

Workshop ‘Eigenaren verenigd’, check je statuten en reglementen!
 

Bij het beheer van een vakantiepark komt veel kijken. Vooral bij parken waar het terrein is opgedeeld in verschillende kavels met eigenaren is het belangrijk om (zo veel mogelijk) eigenaren verenigd te hebben. Maar hoe regel je dat nu eigenlijk?

Vitale Vakantieparken organiseert een workshop op maandag 3 oktober 2022 van 13:00-15:00 uur: ‘Eigenaren verenigd, check je statuten en reglementen’. In vervolg op de bijeenkomst van 23 februari 2022 willen we tijdens een workshop concreet aan de slag gaan met de inhoud van statuten en reglementen. Wat zijn (veel) voorkomende fouten en hoe kun je bepaalde regels het beste omschrijven?

De bijeenkomst is voor bestuursleden/eigenaren van verkavelde vakantieparken uit de deelnemende gemeenten aan het programma Vitale Vakantieparken: Apeldoorn, Barneveld, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Heerde, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Datum en tijd bijeenkomst: maandag 3 oktober 2022 van 13:00-15:00 uur.

Locatie bijeenkomst: Gemeentehuis Ede, Bergstraat 4 EDE.

De middag staat in het teken van Eigenaarsverenigingen op een vakantiepark, hoe staat het met de statuten en reglementen?

Er zijn beperkt plekken beschikbaar, dus meld je aan via secretariaat@vitalevakantieparken.nl. Per vakantiepark/vereniging is er ruimte voor maximaal 2 personen.

Toon overzicht

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.