Skip to content
Introfoto

VERPLAATST: Bescherm jouw vakantiepark tegen cybercrime! Kom naar de werkplaats.

4 nov t/m 29 nov2024 De Helfterkamp: Gortelseweg 24 Vaassen

VERPLAATST: Bescherm jouw vakantiepark tegen cybercrime! Kom naar de werkplaats.

De kans om slachtoffer te worden van een fysieke inbraak is gelukkig steeds kleiner. Daarentegen glipt een dief steeds vaker online naar binnen. Wat moet je doen en regelen om je bedrijf te beschermen tegen deze vorm van criminaliteit? We nemen je graag mee in welke maatregelen er zijn om de digitale beveiliging te verbeteren.

Werkplaats Cybersecurity voor vakantieparken

Cybersecurity kan veel voor je bedrijf betekenen. Maar ben je er al door alleen een firewall te installeren? Of is er meer nodig om je digitaal te beschermen? Wil je hier meer over weten en wat er, specifiek voor jouw vakantiepark mogelijk is? Kom dan naar de Werkplaats Cybersecurity op 15 mei 2024.

Onlangs organiseerden we de digitale werkplaats Online marketing samen met ROC Aventus en hogeschool Saxion waarbij ondernemers en studenten samen aan de slag gingen met de online profilering. Nu richten we ons op de online beveiliging en heeft hogeschool Windesheim zich hierbij aangesloten.

De werkplaats Cybersecurity is ontwikkeld in een samenwerking tussen het Centrum voor Veiligheid en Digitalisering (CVD), Digitale Werkplaats Stedendriehoek en Digitale Werkplaats Regio Zwolle – MoveDigi.

Programma

De bijeenkomst bestaat uit een theoretisch deel, een nulmeting en een masterclass. De ondernemers gaan vooral individueel aan de slag met de nulmeting (ook wel cyberscan genoemd). Door het stellen van vragen over cybersecurity definiëren we de specifieke vraag voor elk vakantiepark. Studenten geven op basis daarvan een op maat gemaakt advies.

Tijdens de masterclass cybersecurity bespreken we de vraagstukken die elke ondernemer nu al heeft.

We informeren je vervolgens over de maatregelen die je kunt treffen om steviger in je cyberschoenen te staan en wat wij vanuit de werkplaats daarin eventueel kunnen betekenen. We bespreken welke acties je zelf al kunt uitzetten met diverse beschikbare hulplijnen van verschillende partijen.

We werken met een groep van maximaal 10 ondernemers. Hierdoor is er voldoende mogelijkheid om actief deel te nemen en ervaringen te delen. 

Voor wie is de werkplaats?  

Deze ochtend is voor ondernemers van vakantieparken waarvan de gemeenten deelnemen aan het programma Vitale Vakantieparken. Dit zijn de volgende gemeenten: Apeldoorn, Barneveld, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Heerde, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Wanneer: de werkplaats is verplaatst naar het najaar. De datum wordt nog bekend gemaakt.
Tijd: 9.00 uur - 12.30 uur
Locatie: De Helfterkamp, Gortelseweg 24, 8171 RA Vaassen

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: estherkarman@vitalevakantieparken.nl Per park is er ruimte voor één persoon. Vermeld bij je aanmelding:
- de naam van het park;
- de naam van de deelnemer;
- de functie van de deelnemer;
- grootte van de organisatie.

Vragen

Meer informatie of vragen? Stuur dan een e-mail naar Esther Karman (projectleider Vitale Vakantieparken): estherkarman@vitalevakantieparken.nl 

Toon overzicht

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.