Skip to content
Introfoto

Inspiratietrip op de Veluwe

31-10-2024 Start: Camping Het beloofde Land - Voorthuizen

Inspiratietrip op de Veluwe

Hoe kun je duurzaamheid integreren in je bedrijfs-DNA? Ga op donderdag 31 oktober mee op inspiratietour langs Veluwse toeristische bedrijven en leer van collega-ondernemers.

In het kader van een uitwisseling i.s.m. Impuls Zeeland organiseren we een bezoek aan drie Veluwse bedrijven die duurzaamheid diep in hun bedrijfs-DNA hebben verankerd. Afgelopen 11 september waren wij op bezoek bij drie bedrijven in Zeeland. Op onze website lees je hoe dat is geweest.

Programma

10.00 uur – Camping Het Beloofde Land

We starten met koffie/thee bij camping Het Beloofde Land. Eigenaar Rein van Woerden leidt ons rond en laat zien wat natuurinclusief ondernemen voor hem betekent. Als concreet voorbeeld laat hij de getroffen maatregelen zien na wateroverlast door hevige regenval.

12.00 uur – Camping Samoza

Na de lunch neemt eigenaar Egbert Schiphorst ons mee naar het campingzwembad die wordt verwarmd door de biomassa-installatie. Hier gaat al het snoeiafval van de camping in.

15.00 uur – Buitenplaats Beekhuizen

Eigenaar Judith Stoevelaar leidt ons rond door het bospark, waar de accommodaties zo zijn geplaatst dat er voldoende privacy is èn volop bosbeleving. Aansluitend licht ze de toekomstplannen toe in restaurant WOODZ. Hier sluiten we de dag af met een hapje en een drankje.

17.00 uur – einde programma

Meld je aan om mee te gaan

Je bent van harte welkom om mee te gaan als je eigenaar bent van een vakantiepark op de Veluwe in één van de deelnemende elf gemeenten (Ede, Barneveld, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Heerde, Epe of Apeldoorn). Het vervoer op de route is voor eigen gelegenheid. Aanmelden voor 22 oktober kan bij Sylvie Uenk: sylvieuenk@vitalevakantieparken.nl. Na aanmelding ontvang je van ons de verdere details.

Er kunnen max. 15 ondernemers mee.

 

Toon overzicht

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.